Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας!!!!

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου, με την παρουσία γονέων και φίλων του σχολείου! Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά από το Νομαρχιακό σύλλογο ατόμων με αναπηρία “Η Αγάπη”, από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Πολυγύρου και από τους Ελληνικούς Λευκόλιθους!! Κάποιες στιγμές από τη… Συνεχίστε να διαβάζετε το Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας!!!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Είπαμε τα κάλαντα!!!

Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου με τη συνοδεία του εκπαιδευτικού προσωπικού βγήκαν και είπαν τα κάλαντα παραμονές των γιορτών!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Χριστουγεννιάτικα γλυκά!!!!

Τα παιδιά του σχολείου μας έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα κουλουράκια και μελομακάρονα με την πολύτιμη βοήθεια των Chef του χορηγού του σχολείου μας “Tiverious”. Τους ευχαριστούμε πολύ!!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Μαγειρεύουμε στο σχολείο μας!!

Στο πλαίσιο του προγράμματος κουζίνας αυτοεξυπηρέτησης και αυτονόμησης των μαθητών του σχολείου μας αποφασίσαμε να προετοιμάζουμε και να παρασκευάζουμε κάθε Πέμπτη ένα υγιεινό μεσημεριανό γεύμα. Σκοπός του προγράμματος είναι να αποχτήσουν τα παιδιά σωστές διατροφικές συνήθειες, να διαχωρίζουν τα γεύματα της ημέρας αλλά και τα τρόφιμα ανάλογα με την προέλευση τους και πάνω απ’ όλα… Συνεχίστε να διαβάζετε το Μαγειρεύουμε στο σχολείο μας!!

Γράμμα στον Αη Βασίλη!!!!

Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου αφού έγραψαν το γράμμα τους για τον Αη Βασίλη με τη βοήθεια του δασκάλου τους πήγαν στο ταχυδρομείο και το έριξαν στο ειδικό κουτί που είχε στηθεί για αυτόν το σκοπό.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Στολίσαμε το δέντρο μας!!!

Τα παιδιά του ειδικού σχολείου μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό, τηρώντας το έθιμο, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο που τους δώρισε ο δήμος Πολυγύρου!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Α.Μ.Ε.Α.

Με το σύνθημα ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ- ΠΕΡΠΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ πραγματοποιήθηκε σήμερα 3 Δεκεμβρίου 2015 στον Πολύγυρο πορεία ευαισθητοποίησης πολιτών, από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία. Στο πανό των μαθητών το μήνυμα ήταν ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. Ο Διευθυντής του Ειδικού Σχολείου… Συνεχίστε να διαβάζετε το 3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Α.Μ.Ε.Α.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ