Προετοιμασίες για το Πάσχα!!!!!

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για το Πάσχα τα παιδιά έφτιαξαν ωραίες χειροτεχνίες, ευχετήριες κάρτες, καλαθάκια και λαμπάδες!  

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Βάψαμε αβγά και φτιάξαμε κεκάκια!!!

Στο πλαίσιο της βιωματικής προσέγγισης του προγράμματος διατροφής σε σχέση με το Πάσχα καλέσαμε τους Chef του χορηγού του σχολείου μας «Tiverious». Mε την πολύτιμη βοήθεια τους φτιάξαμε κεκάκια με πασχαλιάτικη διακόσμηση και βάψαμε τα αβγά μας . Τους ευχαριστούμε πολύ!!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Επίσκεψη στο αρτοποιείο “Μελισσίδη”!!!!

Ευχαριστούμε πολύ το αρτοποιείο “Μελισσίδη”, το οποίο επισκεφθήκαμε για τις βιωματικές μας δράσεις σε σχέση με το Πάσχα στο πλαίσιο του προγράμματος διατροφής. Τα παιδιά  ζύμωσαν τσουρέκια τα οποία όταν ψήθηκαν, τα δοκιμάσαμε και ήταν πεντανόστιμα!!!                

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Στοματική Υγιεινή!!!!

     Στο πλαίσιο του προγράμματος “φροντίζω το σώμα μου” ασχοληθήκαμε και με τη στοματική υγιεινή. Έτσι μέσα απο παραμύθια, κατασκευές, βιωματικές δράσεις περάσαμε στα παιδιά τη σημασία της καλής στοματικής υγιεινής αλλά και τους τρόπους πρόληψης (σωστό βούρτσισμα, συχνός οδοντικός έλεγχος, υγιεινή διατροφή).

2 Απριλίου παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου και παγκόσμια ημέρα αυτισμού

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου (2 Απριλίου) πραγματοποιήσαμε δράσεις, μιλήσαμε με τα παιδιά για την αξία του βιβλίου,  για τους ήρωες γνωστών παραμυθιών, φτιάξαμε αφίσα και σελλιδοδείκτες! Ωστόσο 2 Απριλίου είναι και παγκόσμια ημέρα αυτισμού και δημιουργήσαμε μία αφίσα ευαισθητοποίησης!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΔΡΑΣΕΙΣ