Σεμινάριο για την πυροπροστασία

Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης των στελεχών της σχολικής μας μονάδας πραγματοποιήθηκες σεμινάριο που σχετίζεται με την πυροπροστασία. Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου και συγκεκριμένα τον Επιπυραγό κ. Σ. Μελλίδη για την ολοκληρωμένη ενημέρωση των στελεχών του.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ

Επιμόρφωση στελεχών

Στις 24/01/2019 πραγματοποιήθηκε επιμόρφωση στο προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου από την κ. Σουλτάνα Φαρδογιάννη του Σεραφείμ, νοσηλεύτρια του Π.Ι. Πολυγύρου του Κ.Υ. Ν. Μουδανιών,  με θέματα: ατομική υγιεινή, πρώτες βοήθειες, πρόληψη ατυχημάτων, κρίσεις επιληψίας

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ

Επιμορφωτικό Σεμινάριο

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας με θέμα: “Ατομική Υγιεινή, Πρώτες βοήθειες, Πρόληψη ατυχημάτων, Εμβόλια μύθοι και αλήθειες, Κρίσεις επιληψίας”.  Η επιμόρφωση έγινε από την κ. Σ. Φαρδογιάννη, Νοσηλεύτρια του Π.Ι. Πολυγύρου του Κ.Υ. Ν. Μουδανιών.  

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ

Ημερίδα: “Νέες Τάσεις και Στάσεις στην Ειδική Αγωγή!” 2

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου η ημερίδα «Νέες Τάσεις και Στάσεις στην Ειδική Αγωγή», που διοργάνωσε το σχολείο μας σε συνεργασία με τον Δήμο Πολυγύρου. Η τελετή έλαβε χώρα στο Δημαρχειακό Μέγαρο Πολυγύρου, στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Οι εισηγήσεις τόσο της κας. Ευαγγέλου (Δασκάλα Ειδικής Αγωγής, Διευθύντρια Ειδικού Δημοτικού… Συνεχίστε να διαβάζετε το Ημερίδα: “Νέες Τάσεις και Στάσεις στην Ειδική Αγωγή!” 2

Ημερίδα: “Νέες Τάσεις και Στάσεις στην Ειδική Αγωγή”

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ                                                     « Νέες Τάσεις και Στάσεις στην Ειδική Αγωγή»   12:00- 12:15 Έναρξη Ημερίδας ? Χαιρετισμοί 12:15-12:35 Βάϊος Νταφούλης (Παιδοψυχίατρος, Διευθυντής Παιδοψυχιατρικού Τμήματος Ιππκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης) 12:35-12:55  Αλεξάνδρα Ευαγγέλου (Δασκάλα Ειδικής Αγωγής, Διευθύντρια Ειδικού Δημοτικού Σχολείου για Παιδιά με Αυτισμό) 12:55-13:05 Διάλειμμα 13:05- 13:25 Μαρέικε Στέεμαν- Κοκκαλίδου (Παιδοψυχολόγος, ειδική Θεραπευτικού Παιχνιδιού στον… Συνεχίστε να διαβάζετε το Ημερίδα: “Νέες Τάσεις και Στάσεις στην Ειδική Αγωγή”

Επιμόρφωση Αγωγής Υγείας του Εκπαιδευτικού Προσωπικού!

Στο πλαίσιο επιμόρφωσης του Εκπαιδευτικού Προσωπικού του σχολείου προσκλήθηκε απο την 4η Υγειονομική Περιφέρειααπό η νοσηλεύτρια του ΠΕΔΥ Πολυγύρου κα. Νίνα Φαρδογιάννη και παρουσίασε θεματικές σχετικές  με την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης, την πρόληψη ατυχημάτων αλλά και τις βέλτιστες πρακτικές που συνίσταται να ακολουθούνται σε θέματα υγιεινής.  

Πρώτες βοήθειες στο σχολείο μας!!!

Η φυσιοθεραπεύτρια του σχολείου μας Χάιδω Κούκουρα παρουσίασε στο υπόλοιπο προσωπικό  τη στάση ανάνηψης στο πλαίσιο ενημέρωσης παροχής πρώτων βοηθειών.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ

Μαθητές και εκπαιδευτικοί εκπαιδεύονται από την πυροσβεστική!!

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολυγύρου, με τους Επιπυραγό κ. Αντώνιο Αζά  και τον Πυρονόμο κ. Χρήστο Βλάχο , ενημέρωσαν τους  εκπαιδευτικούς του σχολικού συγκροτήματος του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου, του 1ου Δημοτικού σχολείου Πολυγύρου και του 2ου Νηπιαγωγείου για μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης σε περίπτωση εκδήλωσής πυρκαγιάς και χρήση πυροσβεστήρα.  Η εκπαίδευση… Συνεχίστε να διαβάζετε το Μαθητές και εκπαιδευτικοί εκπαιδεύονται από την πυροσβεστική!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ