Γιορτη Χριστουγέννων

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Πολύγυρου επέλεξε ο Άγιος Βασίλης, λίγο πριν την εκπνοή του 2018, να περάσει και να μοιράσει χαρά. Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 οι μαθήτριες και οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού, συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, παρουσίασαν την θεατρική παράσταση “ο Άι Βασίλης σε μπελάδες” στο χώρο του σχολείου. Στη συνέχεια οι… Συνεχίστε να διαβάζετε το Γιορτη Χριστουγέννων

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Κάλαντα

Στις 20 Δεκεμβρίου τραγουδήσαμε τα κάλαντα στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικόδημο, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στα ΚΕΣΥ, στον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ Ι. Γιώργο,στους αγαπημένους μας χορηγούς κ. Ι. Αδαμιώτη και κα Σ. Μπαλάση, στο Νομαρχιακό Σύλλογο ατόμων με αναπηρία “Η Αγάπη” και στον Αντιδήμαρχο παιδείας κ. Χ. Βορδό.

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Βεργίνας – Βέροια

Στις 14 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Βεργίνας στη Βέροια. Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς τους είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τους μεγαλοπρεπείς τάφους των μελών της βασιλικής οικογένειας της Μακεδονίας.