Γιορτή Χριστουγέννων

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Χριστουγέννων. Οι μαθητές/τριες του σχολείου μας παρουσίασαν θεατρικό έργο με τη Γέννηση του Θείου Βρέφους και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τέλος, ο Αη Βασίλης μοίρασε δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά μας.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Παραδοσιακά κάλαντα

Ενόψει των Χριστουγέννων οι μαθητές/τριες του σχολείου μας βγήκαν στους δρόμους του Πολυγύρου για να ψάλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Επισκέφτηκαν την Ιερά Μητρόπολη Κασσανδρείας  όπου τους υποδέχτηκε με θέρμη ο Μητροπολίτης κ. Νικόδημος , το Δημαρχείο του Πολυγύρου όπου έψαλαν κάλαντα στον  Δήμαρχο κ. Α. Ζωγράφο  στην Α/θμια Εκπ/ση Ν. Χαλκιδικής, στο ΚΕΣΥ Ν.… Συνεχίστε να διαβάζετε το Παραδοσιακά κάλαντα

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Κουλουράκια

Μύρισε Χριστούγεννα στο σχολείο μας καθώς οι μαθητές/τριες του σχολείου μας έπλασαν χριστουγεννιάτικα κουλουράκια. Ευχαριστούμε πολυ για την πολύτιμη βοήθειά της την κ. Μπανάβα Μαρία.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΔΡΑΣΕΙΣ

Ο Στολισμός του Έλατου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και σήμερα, Τρίτη 10-12-2019 στολίσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου μας υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Επίσκεψη του Βουλευτή Ν. Χαλκιδικής κ. Α. Πάνα

Το έντονο ενδιαφέρων του για την Ειδική Αγωγή επέδειξε ο Βουλευτής Χαλκιδικής κ. Α. Πάνας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου. Ο κ. Πάνας ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του σχολείου για τα προβλήματα που παρουσιάζει η σχολική μονάδα και δεσμεύτηκε να ασχοληθεί για την επίλυσή τους με το κοινοβουλευτικό  του έργο.… Συνεχίστε να διαβάζετε το Επίσκεψη του Βουλευτή Ν. Χαλκιδικής κ. Α. Πάνα

Σεμινάριο για την πυροπροστασία

Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης των στελεχών της σχολικής μας μονάδας πραγματοποιήθηκες σεμινάριο που σχετίζεται με την πυροπροστασία. Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου και συγκεκριμένα τον Επιπυραγό κ. Σ. Μελλίδη για την ολοκληρωμένη ενημέρωση των στελεχών του.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ