Οδοντίατρος στο σχολείο μας!!!!

Στο πλαίσιο του προγράμματος “φροντίζω το σώμα μου” που υλοποιεί το σχολείο μας, σε συνεργασία με το γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής, ο Οδοντιατρικός σύλλογος Χαλκιδικής έστειλε στο σχολείο μας της οδοντίατρο κ. Ζαφείρα Μπουμποπούλου, η οποία αφού μας έδειξε το σωστό τρόπο βουρτσίσματος,  έλεγξε  τα δόντια των παιδιών και τους… Συνεχίστε να διαβάζετε το Οδοντίατρος στο σχολείο μας!!!!

Επισκεψη στο ΚΠΕ Αρναίας!!!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Γνωρίζω το δάσος του Χολομώντα” επισκεφθήκαμε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας όπου μας μίλησε η κ. Ευαγγελία Μπίνιου  για το δάσος και τα ζώα και στη συνέχεια ακολούθησαν δράσεις στο πεδίο. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν πώς είναι απο κοντά το δάσος, να συλλέξουν καρπούς, φύλλα και… Συνεχίστε να διαβάζετε το Επισκεψη στο ΚΠΕ Αρναίας!!!

Ευχαριστούμε τον ΠΑΟ Δουμπιών!!!!!

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου ευχαριστεί τον Προοδευτικό Αθλητικό Όμιλο Δουμπιών (ΠΑΟΔ) ο οποίος  με αφορμή τη συμπλήρωση 47 χρόνων από την ίδρυση του,  συγκέντρωσε χρήματα  μέσα από την πραγματοποίηση αγώνα και τα πρόσφερε σήμερα στο Ειδικό Σχολείο για την ενίσχυση των δράσεων του. Ακόμη αντιπροσωπεία του ΠΑΟΔ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Θανάση Τζιμητρέα , τον… Συνεχίστε να διαβάζετε το Ευχαριστούμε τον ΠΑΟ Δουμπιών!!!!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΔΡΑΣΕΙΣ

17η Μαΐου, Κήρυξη Επανάστασης στη Χαλκιδική

Το σχολείο μας, με κατάθεση στεφάνου στο Ηρώον του Πολυγύρου και  κάνοντας παρέλαση, συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού της Κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στη Χαλκιδική  που πραγματοποιήθηκαν στον Πολύγυρο.  

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!!!!

Τα παιδιά για να δείξουν την αγάπη τους στις μανούλες τους, έφτιαξαν ωραίες κατασκευές με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΔΡΑΣΕΙΣ