Πρόγραμμα Αγωγής Στοματικής Υγείας

Στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Στοματικής Υγείας ο οδοντίατρος κ. Ι. Αναστασίου κ η νοσηλεύτρια κ. Ν. Φαρδογιάννη επισκέφτηκαν το σχολείο μας και αφού ενημέρωσαν τους μαθητές- τριες για την στοματική υγεία ακολούθησε οδοντιαντιρικός έλεγχος. Στόχος της ενέργειας είναι η πρόληψη των νόσων της στοματικής κοιλότητας και η βιωματική εκπαίδευση των παιδιών στη διατήρηση της… Συνεχίστε να διαβάζετε το Πρόγραμμα Αγωγής Στοματικής Υγείας

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

Γνωρίζω την πόλη μου

Πρόγραμμα Εκμάθησης Κοινωνικών Δεξιοτήτων «Γνωρίζω την Πόλη μου» Οι μαθητές/ήτριες  μας γνωρίζουν την πόλη τους, τους δρόμους, τις υπηρεσίες τα μαγαζιά με απώτερο στόχο την κοινωνική μάθηση και την ενίσχυση της προσαρμοστικής τους ικανότητας. Μέσα σε ένα παρεϊστικο κλίμα, οι μαθητές/ήτριες μας συναντώνται, συναναστρέφονται με τον κόσμο και διεκδικούν με την παρουσία τους το δικαίωμα… Συνεχίστε να διαβάζετε το Γνωρίζω την πόλη μου

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ο οδοντίατρος στο σχολείο μας!!!!

“πλένω τα δόντια μου καλά δεν ξεχνώ καμιά πλευρά” Στο πλαίσιο του προγράμματος στοματικής υγιεινής που δουλεύουμε επισκέφθηκε το σχολείο μας ο οδοντίατρος του Πρωτοβάθμιου Εθνικού  Δίκτυου Υγείας  Πολυγύρου Ιωάννης Αναστασίου και η νοσηλεύτρια του ΠΕΔΥ Πολυγύρου Νίνα Φαρδογιάννη. Ο οδοντίατρος υπέδειξε στα παιδιά το σωστό τρόπο βουρτσίσματος, έλεγξε τα δόντια τους  και έδωσε οδηγίες… Συνεχίστε να διαβάζετε το Ο οδοντίατρος στο σχολείο μας!!!!

Μαγειρεύουμε στο σχολείο μας! 01-12-2016

Και τη φετινή σχολική χρονιά εφαρμόζουμε στο σχολείο μας το Πρόγραμμα Κουζίνας! Έτσι κάθε Πέμπτη ένα τμήμα του σχολείου μας είναι υπεύθυνο για την προετοιμασία του μεσημεριανού γεύματος!Τα υλικά που χρειάζονται είναι δωρεά  φίλων του σχολείου μας! Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου μαγειρέψαμε μακαρόνια με κιμά και για σαλάτα είχαμε λάχανο, καρότο!

Γνωρίζω τα αθλήματά μου στους φίλους μου!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας “Γνωρίζω τα αθλήματά μου στους φίλους μου” το 2ο  Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου επισκέφθηκε το σχολείο μας. Έγιναν τρεις μεικτές ομάδες από τους μαθητές των σχολείων. Τα παιδιά εξασκήθηκαν στα αθλήματα του Goalball, Boccia, και Βόλλευ καθιστών.  

Ομαδοσυνεργατική με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου!

Το σχολείο μας επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό σχολείο Πολυγύρου στα πλαίσια της ετήσιας συνεργασίας μας και συμμετείχε στη δοκιμαστική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.  

“Γνωρίζω τα αθλήματά μου στους φίλους μου”

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Γνωρίζω τα αθλήματά μου στους φίλους μου” τα δύο τμήματα της ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου επισκέφθηκαν το σχολείο μας. πρώτη συνάντηση και γνωριμία των μαθητών.             βόλλευ καθιστών   Στόχος του προγράμματος είναι να γνωρίσουν οι μαθητές της γενικής αγωγής τα παραολυμπιακά αθλήματα με… Συνεχίστε να διαβάζετε το “Γνωρίζω τα αθλήματά μου στους φίλους μου”

Συμμετοχή σε αγώνες!!!

Το σχολείο μας συμμετείχε στους Σχολικούς αγώνες Αθλοπαιδείας Στίβου Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης μαθητών-μαθητριών  ΑμεΑ Κεντρικής Μακεδονίας που διεξήχθησαν στα Γιαννιτσά.Οι επιδόσεις των μαθητών μας ήταν εξαιρετικές!!!