Επιμορφωτικό Σεμινάριο

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό σεμινάριο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας με θέμα: “Ατομική Υγιεινή, Πρώτες βοήθειες, Πρόληψη ατυχημάτων, Εμβόλια μύθοι και αλήθειες, Κρίσεις επιληψίας”.  Η επιμόρφωση έγινε από την κ. Σ. Φαρδογιάννη, Νοσηλεύτρια του Π.Ι. Πολυγύρου του Κ.Υ. Ν. Μουδανιών.  

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Με στόχο την άθληση να είναι πρωτίστως μια ευχάριστη δραστηριότητα και μια πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές και της μαθήτριες του σχολειού μας πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 Σχολικές Αθλητικές Δραστηριότητες σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου. Το θέμα της φετινής διοργάνωσης ήταν “Αθλούμε ΧαραΖΩ το Μέλλον”. Τις δραστηριότητες επιμελήθηκαν οι γυμνάστριες… Συνεχίστε να διαβάζετε το 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Πρώτη μέρα σχολείο- Αγιασμός 11 Σεπτεμβρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε κοινός Αγιασμός με το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο Νηπιαγωγείο και το σχολείο μας. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ. Νικόδημος, παρουσία , των Αντιδημάρχων Πολυγύρου κυρίων Βορδού και Ζαγγίλα, της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής κας Παπανικολάου και τον Πρόεδρο του Τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου κ Κατσιακιώρη.