Σχολικοί Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ στίβου Ειδικής Αγωγής Π.Ε. και Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας!!!!!

Το  Σχολείο μας  διοργάνωσε σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής τους σχολικούς αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Στίβου μαθητριών και μαθητών Σχολείων Ειδικής Αγωγής Π.Ε. και Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου.   Οι αγώνες έλαβαν χώρα στο Εθνικό Στάδιο Πολυγύρου με την παρουσία 16 σχολείων και 170 συμμετεχόντων. Πέρα από τις… Συνεχίστε να διαβάζετε το Σχολικοί Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ στίβου Ειδικής Αγωγής Π.Ε. και Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας!!!!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΔΡΑΣΕΙΣ

Το γλυπτό μας πάει στο δημαρχείο!!

Το σχολείο μας τοποθέτησε σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 σε κοινή θέα, στο Δημαρχείο Πολυγύρου, ένα ανθρώπινο γλυπτό φτιαγμένο από πλαστικά μπουκάλια. Το γλυπτό κατασκευάστηκε από τους μαθητές μας με τη βοήθεια των δασκάλων στο πλαίσιο της συνεργασίας του σχολείου μας με την ΜΚΟ Greenpeace και της συμμετοχής μας  στο project «Breakfree» ενάντια στην ανισότητα,… Συνεχίστε να διαβάζετε το Το γλυπτό μας πάει στο δημαρχείο!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΔΡΑΣΕΙΣ

Παρέλαση για τη 17η Μαΐου!!!

Και φέτος κάναμε παρέλαση μαζί με εκπροσώπους σχολείων των δήμων Χαλκιδικής για την κήρυξη της Επανάστασης του 1821!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Βραβευτήκαμε!!!!

  Το σχολείο μας έλαβε τη διάκριση Silver Award, στην κατηγορία «Δεσμός με την Κοινωνία» Η Τελετή Απονομής των βραβείων Education Business Awards 2017, έλαβε χώρα στον πολυχώρο πολιτισμού Αθηναϊδα, όπου, παρευρέθηκαν 350 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σκοπός, της εν λόγω διοργάνωσης ήταν να… Συνεχίστε να διαβάζετε το Βραβευτήκαμε!!!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Το σχολείο μας οφείλει  ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Μπαμ Μπαμ και Μπίου Μπίου (Μάγδα και Βάσω Σμυρλή)καθώς παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες πραγματοποίησαν την 1η γιορτή παιδιού στα Σανά Χαλκιδικής. Τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς θα διατεθούν στο σχολείο μας και στο Ειδικό σχολείο Προποντίδας. Ευχαριστούμε πολύ!!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ