Ημερίδα: “Νέες Τάσεις και Στάσεις στην Ειδική Αγωγή”

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ                                                     « Νέες Τάσεις και Στάσεις στην Ειδική Αγωγή»   12:00- 12:15 Έναρξη Ημερίδας ? Χαιρετισμοί 12:15-12:35 Βάϊος Νταφούλης (Παιδοψυχίατρος, Διευθυντής Παιδοψυχιατρικού Τμήματος Ιππκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης) 12:35-12:55  Αλεξάνδρα Ευαγγέλου (Δασκάλα Ειδικής Αγωγής, Διευθύντρια Ειδικού Δημοτικού Σχολείου για Παιδιά με Αυτισμό) 12:55-13:05 Διάλειμμα 13:05- 13:25 Μαρέικε Στέεμαν- Κοκκαλίδου (Παιδοψυχολόγος, ειδική Θεραπευτικού Παιχνιδιού στον… Συνεχίστε να διαβάζετε το Ημερίδα: “Νέες Τάσεις και Στάσεις στην Ειδική Αγωγή”

25η Μαρτίου 1821!

Ελλάδα μου, πατρίδα μου χώρα μου δοξασμένη πατρίδα ηρώων και πηγή ζωής στην οικουμένη! Τιμήσαμε και φέτος την Επανάσταση του 1821 με γιορτή στο σχολείο, τραγούδια και ποιήματα και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο!

Επιμόρφωση Αγωγής Υγείας του Εκπαιδευτικού Προσωπικού!

Στο πλαίσιο επιμόρφωσης του Εκπαιδευτικού Προσωπικού του σχολείου προσκλήθηκε απο την 4η Υγειονομική Περιφέρειααπό η νοσηλεύτρια του ΠΕΔΥ Πολυγύρου κα. Νίνα Φαρδογιάννη και παρουσίασε θεματικές σχετικές  με την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης, την πρόληψη ατυχημάτων αλλά και τις βέλτιστες πρακτικές που συνίσταται να ακολουθούνται σε θέματα υγιεινής.