ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Αυτή η σχολική χρονιά  ξεκίνησε με ένα γλυκό πρωινό στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου, όπου τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Πολυγύρου τραγούδησαν το δικό τους ύμνο για την έναρξη αυτού του έτους! Οι πολύχρωμες μάσκες δεν κατάφεραν να κρύψουν τα παιδικά  χαμόγελα και τη χαρά των παιδιών που θα ξαναπαίξουν με τους φίλους τους!… Συνεχίστε να διαβάζετε το ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πανελλήνια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο σχολείο. Με αφορμή την ημέρα αυτή ο εκπ/κος κ. Νικόλαος Παρασκευαϊδης ετοίμασε μία παρουσίαση σχετικά με το σχολικό εκφοβισμό. Ακολούθησε ενδελεχής συζήτηση εκπαιδευτικών και μαθητών όπου ανταλλάξαν σκέψεις, πληροφορίες και ιδέες για την πρόληψη και αντιμετώπιση της σχολικής βίας και εκφοβισμού που… Συνεχίστε να διαβάζετε το Πανελλήνια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επίσκεψη των μαθητών του Επαγγελαμτικού Λυκείου MFR La Pignerie στο σχολείο σας

Στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Χαλκιδικής και του Δήμου Laval πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό ταξίδι 27 μαθητών του επαγγελματικού Λυκείου  MFR La Pignerie στην πόλη μας. Οι σπουδές των μαθητών του Λυκείου εντάσσονται στην κατηγορία “Παροχή Υπηρεσιών στα άτομα και στις περιοχές” και αφορά την παροχή βοήθειας στα άτομα τρίτης ηλικίας,  στα… Συνεχίστε να διαβάζετε το Επίσκεψη των μαθητών του Επαγγελαμτικού Λυκείου MFR La Pignerie στο σχολείο σας

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παρέλαση 17ης Μαΐου

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 το σχολείο μας παρέλασε μαζί με τα υπόλοιπα σχολεία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού που έγιναν στον Πολύγυρο για την επέτειο της 17ης Μαΐου 1821, ημέρα κήρυξης της επανάστασης του 1821 στην Χαλκιδική.  

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου στη Μουσική Συνάντηση: «Μουσικό Γκράφιτι».

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου συμμετείχε την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 στη Μουσική Συνάντηση: «Μουσικό γκράφιτι» των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου. Το πρόγραμμα διοργανώθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης και ολοκλήρωσης των Πολιτιστικών Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Χαλκιδικής. Οι μαθητές και οι μαθήτριες τραγούδησαν και βραβεύτηκαν από τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης Χαλκιδικής… Συνεχίστε να διαβάζετε το Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου στη Μουσική Συνάντηση: «Μουσικό Γκράφιτι».

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου στη Χορευτική Συνάντηση: «Ας κρατήσουν οι χοροί».

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου συμμετείχε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 στη Χορευτική Συνάντηση: «Ας κρατήσουν οι χοροί» των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέων Μουδανιών. Το πρόγραμμα διοργανώθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης και ολοκλήρωσης των Πολιτιστικών Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Χαλκιδικής. Οι μαθητές και οι μαθήτριες χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και βραβεύτηκαν… Συνεχίστε να διαβάζετε το Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου στη Χορευτική Συνάντηση: «Ας κρατήσουν οι χοροί».

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αγιασμός

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2018 τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικόδημο μαζί με το 1ο Δημοτικό Σχολείο και το 2ο Νηπιαγωγείο. Παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κύριος Γιώργος και οι Αντιδήμαρχοι Πολυγύρου, κύριοι  Βορδός και Ζαγγίλας.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου στους σχολικούς αθλητικούς αγώνες ΑΜΕΑ στην ΕΔΕΣΣΑ

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου συμμετείχε την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 στους Σχολικούς Αγώνες Αθλοπαιδείας Στίβου Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης μαθητών-μαθητριών ΑμεΑ Κεντρικής Μακεδονίας που διεξήχθησαν στην Έδεσσα Οι επιδόσεις των μαθητών-τριών ήταν εξαιρετικές συμπεριλαμβανομένων και χρυσών μεταλλίων στο μήκος, στο δρόμο 50 μέτρων και  στη ρίψη μπαλάκι (200γρ.) Οι μαθητές-αθλητές συνοδεύονταν από το διευθυντή του… Συνεχίστε να διαβάζετε το Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου στους σχολικούς αθλητικούς αγώνες ΑΜΕΑ στην ΕΔΕΣΣΑ

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ας κρατήσουν οι χοροί.

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου συμμετείχε την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 στο Χορευτικό Αντάμωμα: «Ας κρατήσουν οι χοροί» των Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέων Μουδανιών. Το πρόγραμμα διοργανώθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης και ολοκλήρωσης των Πολιτιστικών Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Χαλκιδικής. Οι μαθητές και οι μαθήτριες χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και βραβεύτηκαν… Συνεχίστε να διαβάζετε το Ας κρατήσουν οι χοροί.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κοπή Βασιλόπιτας

Ήρθε πάλι νέο έτος στο σχολείο μας παιδιά να γιορτάσουμε τον χρόνο με τραγούδι και χαρά Ο Διεύθυντης την πίτα την εσταύρωσε καλά και μας μοίρασε κομμάτι ψάξτε ψαξτε καλά το φλουρί εαν το βρείτε τύχη, αγάπη και χαρά  

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ