Αγορά Πρωινού!!!

Στο πλαίσιο του προγράμματος “τρεφόμαστε σωστά για να είμαστε γερά παιδιά”  επισκεφθήκαμε φούρνο και μανάβικο ώστε να προμηθευτούμε τα απαραίτητα για το πρωινό μας!!

Επίσκεψη στο αλσύλλιο Παναγίας Πολυγύρου

Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος “γνωρίζω το δάσος του Χολομώντα” επισκεφθήκαμε το αλσύλλλιο Παναγίας Πολυγύρου ώστε να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τη φύση, να δουν τα χρώματα, τις μυρωδιές και τέλος τη συλλογή φυσικού υλικού.

Μαθαίνουμε για το δάσος!!!!

Στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικής εκπαίδευσης “γνωρίζω το δάσος του Χολομώντα”  μιλήσαμε για τα μέρη που αποτελείται ένα δέντρο (ρίζα, κορμός, κλαδιά και φύλλα),  φτιάξαμε δέντρα στις τέσσερις εποχές του χρόνου, γνωρίσαμε τα ζώα του δάσους και κατασκευάσαμε μακέτες με θέμα το δάσος!!

Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο!!

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Πολιτιστικής Αγωγής  “Μουσική και χοροί του τόπου μου” επισκεφθήκαμε το Λαογραφικό Μουσείο Πολυγύρου. Το μουσείο χάρη στον Εθελοντικό Όμιλο Πολυγύρου αποτελεί ένα παραδοσιακό και πολιτιστικό κόσμημα στο νομό μας, που μέσα από τα μοναδικά του αντικείμενα μας ταξίδεψε πολλά χρόνια πίσω. Τα παιδιά του σχολείου είδαν κειμήλια οικογενειών όπως υφαντά,… Συνεχίστε να διαβάζετε το Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο!!