Γιορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940!

  Στο σχολείο πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Σημαίας με προβολή βίντεο από το έπος του ’40,κάναμε κατασκευές, ακούσαμε τραγούδια της Σοφίας Βέμπο, απαγγήλαμε ποιήματα και καταθέσαμε στεφάνι στο Ηρώο των Πεσόντων.  

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Ομαδοσυνεργατική με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου!

Το σχολείο μας επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό σχολείο Πολυγύρου στα πλαίσια της ετήσιας συνεργασίας μας και συμμετείχε στη δοκιμαστική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.  

Το Ειδικό Σχολείο τίμησε τον Δημήτριο Πόρτολο

  Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε  τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας “Ελληνικοί Λευκόλιθοι Α.Ε.”, κύριο Δημήτριο Πόρτολο, τον οποίο και τιμήσαμε για την πολυετή προσφορά του στο σχολείο μας.       Ο κύριος Πόρτολος ενημερώθηκε για τις δράσεις και τα προγράμματα που εκπονεί το σχολείο μας και δήλωσε πως η εταιρεία υποστηρίζει τις… Συνεχίστε να διαβάζετε το Το Ειδικό Σχολείο τίμησε τον Δημήτριο Πόρτολο

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φθινοπωρινές κατασκευές!!!

Στο σχολείο μας μιλάμε για το φθινόπωρο και τις αλλάγες που φέρνει στη φύση. Σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις δράσεις  μας, που έχουν σχέση με το φθινόπωρο:      

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΔΡΑΣΕΙΣ

“Γνωρίζω τα αθλήματά μου στους φίλους μου”

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Γνωρίζω τα αθλήματά μου στους φίλους μου” τα δύο τμήματα της ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου επισκέφθηκαν το σχολείο μας. πρώτη συνάντηση και γνωριμία των μαθητών.             βόλλευ καθιστών   Στόχος του προγράμματος είναι να γνωρίσουν οι μαθητές της γενικής αγωγής τα παραολυμπιακά αθλήματα με… Συνεχίστε να διαβάζετε το “Γνωρίζω τα αθλήματά μου στους φίλους μου”

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Σχολικές αθλητικές δραστηριότητες κατά την 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού Το φετινό σύνθημα ήταν:” Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: αθλητισμός – Δικαίωμα για όλους!”. Το σχολείο μας παρακολούθησε και συμμετείχε σε αθλητικές δράσεις με τα υπόλοιπα δημοτικά σχολείο του Πολυγύρου. Παρακολουθήσαμε επίδειξη των αθλημάτων του… Συνεχίστε να διαβάζετε το 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού