Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας!!!

Παρουσία των γονιών και φίλων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη  γιορτή μας με το κωμικό θεατρικό έργο “Η βαρυστομαχιά του Αη Βασίλη” κατά τη διάρκεια του οποίου τα παιδιά χόρεψαν και τραγούδησαν. Στο τέλος ο Άγιος Βασίλης μοίρασε πολλά δώρα σε όλα τα παιδιά. Το Σχολείο μας ευχαριστεί θερμά όλους του χορηγούς… Συνεχίστε να διαβάζετε το Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας!!!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

“Ψάλλαμε τα κάλαντα”

Με τα παραδοσιακά τριγωνάκια στα χέρια βγήκαμε και ψάλλαμε τα κάλαντα στους φίλους του σχολείου μας και μας χάρισαν δώρα και ευχές!  

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές!!!

Στο πλαίσιο  των προετοιμασιών μας για τα Χριστούγεννα διαβάσαμε Χριστουγεννιάτικα παραμύθια, ακούσαμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και φτιάξαμε πολλές και όμορφες κατασκευές.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Χριστουγεννιάτικο γούρι για το 2017!

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για τα Χριστούγεννα κατασκευάσαμε Χριστουγεννιάτικο γούρι στοχεύοντας στην ενίσχυση της λεπτής κινητικότητας. Τα παιδιά μέσα από τη διαδικασία ήρθαν σε επαφή με διαφορετικά υλικά όπως ξύλο και μέταλλο, εξασκήθηκαν στο διαχωρισμό των χρωμάτων μπλε, κόκκινο και πράσινο και συναρμολόγησαν το γούρι με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών. Τέλος ευχαριστούμε πολύ για… Συνεχίστε να διαβάζετε το Χριστουγεννιάτικο γούρι για το 2017!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

11 Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού!

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων του παιδιού στο σχολείο μας κάναμε ομαδική κατασκευή στην οποία αναφέρονται μηνύματα σχετικά με την ημέρα.  

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΔΡΑΣΕΙΣ

Επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού το σχολείο μας επισκέφθηκε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη.  Στο πλαίσιο της δράσης “Λόγος και Εικόνα” της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και του προγράμματος φιλαναγνωσίας που εφαρμόζεται στο σχολείο μας, η κυρία Έφη Λιάρα μας αφηγήθηκε παιδικά παραμύθια και μας βοήθησε στην κατασκευή χάρτινης βαρκούλας.