“Μ’ ένα βιβλίο ταξιδεύω”

  Στο πλαίσιο του προγράμματος φιλαναγνωσίας “Μ’ ένα βιβλίο ταξιδεύω” επισκεφθήκαμε τη δημοτική βιβλιοθήκη Πολυγύρου.Ο συγγραφέας κ.  Χρήστος Καραντωνίου μας διάβασε το παραμύθι του “Η γάτα που έψαχνε μπελάδες”  και οι μαθητές μας στη συνέχεια το εικονογράφησαςν. Η δράση μας έκλεισε με την  κα.Σταυρούλα Παγώνα να μας αφηγείται παραδοσιακά παραμύθια. Και τους δύο τους ευχαριστούμε… Συνεχίστε να διαβάζετε το “Μ’ ένα βιβλίο ταξιδεύω”

Πασχαλινές Δημιουργίες!!!

Και φέτος, στο πλαίσιο των προετοιμασιών μας για το Πάσχα βάψαμε αυγά, πλάσαμε τσουρέκια, στολίσαμε τις λαμπάδες μας και ετοιμάσαμε τα πασχαλινά μας καλαθάκια!!  

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΓΙΟΡΤΕΣ

Ο οδοντίατρος στο σχολείο μας!!!!

“πλένω τα δόντια μου καλά δεν ξεχνώ καμιά πλευρά” Στο πλαίσιο του προγράμματος στοματικής υγιεινής που δουλεύουμε επισκέφθηκε το σχολείο μας ο οδοντίατρος του Πρωτοβάθμιου Εθνικού  Δίκτυου Υγείας  Πολυγύρου Ιωάννης Αναστασίου και η νοσηλεύτρια του ΠΕΔΥ Πολυγύρου Νίνα Φαρδογιάννη. Ο οδοντίατρος υπέδειξε στα παιδιά το σωστό τρόπο βουρτσίσματος, έλεγξε τα δόντια τους  και έδωσε οδηγίες… Συνεχίστε να διαβάζετε το Ο οδοντίατρος στο σχολείο μας!!!!

Ημερίδα: “Νέες Τάσεις και Στάσεις στην Ειδική Αγωγή!” 2

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου η ημερίδα «Νέες Τάσεις και Στάσεις στην Ειδική Αγωγή», που διοργάνωσε το σχολείο μας σε συνεργασία με τον Δήμο Πολυγύρου. Η τελετή έλαβε χώρα στο Δημαρχειακό Μέγαρο Πολυγύρου, στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Οι εισηγήσεις τόσο της κας. Ευαγγέλου (Δασκάλα Ειδικής Αγωγής, Διευθύντρια Ειδικού Δημοτικού… Συνεχίστε να διαβάζετε το Ημερίδα: “Νέες Τάσεις και Στάσεις στην Ειδική Αγωγή!” 2