Στο πλαίσιο του προγράμματος κουζίνας αυτοεξυπηρέτησης και αυτονόμησης των μαθητών του σχολείου μας αποφασίσαμε να προετοιμάζουμε και να παρασκευάζουμε κάθε Πέμπτη ένα υγιεινό μεσημεριανό γεύμα. Σκοπός του προγράμματος είναι να αποχτήσουν τα παιδιά σωστές διατροφικές συνήθειες, να διαχωρίζουν τα γεύματα της ημέρας αλλά και τα τρόφιμα ανάλογα με την προέλευση τους και πάνω απ’ όλα να ασκηθούν στην προετοιμασία υγιεινών πιάτων. Όλο το πρόγραμμα κουζίνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εθελοντική προσφορά της διαιτολόγου και διατροφολόγου MSc Ευγενίας Βογιατζή.
Σχετικά άρθρα

6 Μαρτίου Πανελλήνια Μέρα Κατά Της Βίας
Για την πανελλήνια σχολική ημέρα κατά της βίας, το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου υλοποίησε δράσεις όπως η προβολή ταινίας μικρού μήκους...
Διαβάστε περισσότερα